Pestilence - Consuming Impulse Anniversary

Death metal band Pestilence ut Enschede is terug 
De band werd in 1986 opgericht en werd al snel door het gerenommeerde Roadrunner Records getekend. In 1989 kwam het tweede album Consuming Impulse uit, die lovende kritieken kreeg. Na jaren van touren, nog meer releases, verschillende wisselingen in de line-up en een paar jaar stilte is Pestilence terug en viert 30 jaar Consuming Impulse zoals het hoort: live op de planken met de fans erbij.

Support: MagnaCult
MagnaCult is terug - bozer dan ooit en klaar om iedereen kapot te maken met het derde album 'INFINITUM'. Met de band's herkenbare mix van groove en death metal maakt MagnaCult een knallende indruk. Met 'INFINITUM' wordt de sound naar een hoger niveau gebracht. Het album is sneller en krachtiger, gevuld met overdonderende gitaarsolo's en groove.

Support: Bleeding Gods

Deze Nederlandse epic death/black metal band heeft dit jaar het nieuwe album 'Dodekathlon' uitgebracht, onder het label Nuclear Blast. Een flinke bekroning op het werk van de band tot nu toe, aldus gitarist Ramon Ploeg. Dodekathlon is "Minder ‘to the point’ en basic, meer diversiteit, muzikaliteit en alles op een hoger en professioneler niveau."

Deuren open: 18:45
Magnacult: 19:15
Bleeding Gods: 20:00
Pestilence: 20:50
Eindtijd: 22:30


Lees meer


TicketsSuggesties voor jou