Pater Moeskroen

Het concert van Pater Moeskroen is verplaatst van 26-03 naar 30-05. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum, je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

LET OP: De aanvangstijd voor dit concert is gewijzigd. Het kan zijn dat de vermelde tijd op je ticket afwijkt van de daadwerkelijke aanvangstijd.

Deur open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

PATER MOESKROEN GEEFT EEN RONDJE!

35 jaar Pater Moeskroen, dus tijd voor een feestje! Toeschouwers nemen plaats in een intieme ambiance, bij de band en haar rijke folk-instrumentarium. In een setting die doet denken aan de eerste stappen als straatmuzikant en troubadours vertellen De Paters over 35 jaar hoogte- en dieptepunten. Daarin is ruimte voor hits, vergeten parels en her en der nieuwe escapades en rariteiten.


Reden voor een feestje heeft Pater Moeskroen eigenlijk altijd, maar dit keer is het voor de heren wel heel speciaal. Vijfendertig jaar geleden trok een groep goedlachse studenten muziektherapie als straatmuzikanten via Parijs naar San Sebastian, om terug te keren via Moeskroen, België. Vol muzikale ideeën en met het plan de ‘trappist’ genaamd Pater Moeskroen als bier van wereldklasse te introduceren, keerde men terug. Het beoogde biermerk werd de bandnaam, de rest is geschiedenis.

Wie herinnert zich niet: 'Laat Maar Waaien', 'Roodkapje', 'Joost', 'Dansen' en 'Hela Hola'? Talloze theatershows, albums, shows en hits verder, is de band nog altijd een begrip in theater- en feestland. Zou dat Pater Moeskroen bier er dan nu eindelijk ook eens komen?

Foto: Leonie VoetsLees meer

Suggesties voor jou


Tickets
DO
13
mei

RANI

Tickets
DO
25
nov

3JS