Paceshifters

LET OP: In verband met een buitenlandse tour wordt het concert van Paceshifters verplaatst naar donderdag 16 november 2017. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum of kunnen worden geretourneerd. Voor het retourneren van tickets, stuur een mail naar info@podiumvictorie.nl. Excuses voor het ongemak.

Support: Rhinorino

---

Resurrecting the Alternative Rock of the 90's

Drie muzikale broers met een (soms stronteigenwijze) DIY mentaliteit die ze, met een explosieve live show, in ruim 6 jaar tijd transformeerde van een gretige sympathieke jongehonden-rockband naar een begrip in de Nederlandse rock-eredivisie.
Overdonderend maar catchy. Rauw en toegankelijk tegelijk. Verontrustend en toch rustgevend. Maar bovenal met een nietsontziende passie voor rockmuziek.

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.

De band richt zijn vizier op 2017 en verder. Met een in gewapend beton gebeiteld mission statement: het publiek meesleuren en met een big smile achterlaten middels explosieve shows die op alle fronten het inmiddels bekende handelsmerk van Paceshifters ademen: power, energie en vooral heel veel (zichtbaar) speelplezier. Met het in maart uitgekomen album Waiting To Derail op zak komt dat wel goed. Paceshifter is een band om in de gaten te houden.

Rhinorino

RhinoRino, afkomstig uit Utrecht, omschrijft zichzelf als een sexy stoner rock ’n roll powertrio. Afgelopen oktober bracht de band een nieuwe EP uit, getiteld Another Cocktail, welke ook op vinyl is uitgebracht. Ze zijn niet geheel onbekend met Alkmaar: in 2015 speelden ze hier al tijdens de Popronde. Over single Not The Only One heeft Never Mind The Hype het volgende te zeggen:

“Geserveerd in delen stoner en rock ’n roll is het weer een nummer waar de vonken vanaf vliegen, terwijl het liedje niet uit het oog verloren is. Het is meteen de opmaat naar een volledige EP.” (Never Mind The Hype, 2017)Lees meer


TicketsSuggesties voor jou