Opening Alkmaar Blues Weekend: Barrelhouse

GRATIS TICKETS VERKRIJGBAAR VANAF VRIJDAG 5 AUGUSTUS 10:00

In het weekend van 23, 24 en 25 september vult de Alkmaarse binnenstad zich eindelijk weer met spetterende live bluesmuziek tijdens het Alkmaar Blues Weekend, voor de 10e keer georganiseerd door Alkmaar Blues Express. Voor deze speciale jubileum editie zal niemand minder dan Barrelhouse de opening verzorgen in Podium Victorie. 

Met optredens op meer dan 30 locaties is het Alkmaar Blues festival het grootste indoor/outdoor blues evenement van Nederland. Speciaal voor dit jubileum betreedt Barrelhouse het podium voor de opening in Victorie, de band die ruim 45 jaar tot de top van de Nederlandse bluesmuziek behoort. 

De bezetting is ongewijzigd, met Tineke Schoemaker als zangeres, Johnny Laporte en Guus Laporte op gitaar, Han van Dam op toetsen, Bob Dros op drums en Jan Willem Sligting op bas. Maak je op voor een uitbundige liveshow met opzwepende gitaren, toetsen waar de vonken vanaf vliegen en een prachtige stem. Blues zoals het bedoeld is! 

Je kunt via de normale weg een gratis ticket bestellen op onze site, er wordt dan geen betaling gedaan (tickets zijn 0,- euro).
OP = OP, bestel op tijd tickets! Lees meer