Online Popquiz

We blijven nog even thuis, doe gezellig mee met onze online popquiz  

We gaan de online popquiz weer live streamen vanuit Victorie en jij kunt vanaf de bank eenvoudig meedoen met jouw (digitale) dreamteam!
Deelname aan de quiz is gratis, inschrijven is niet nodig. Digitale inloop vanaf 20:00, om 20:30 stipt beginnen we via Twitch
 

Borreltas
Je avond helemaal compleet maken? Bestel dan een heerlijke borreltas met luxe knabbels van lokale ondernemers. Je hebt keuze uit 3 pakketten:

1) Drie lekkere bieren2) Drie alcoholvrije bieren3) Gin tonic / klein flesje prosecco

Hapjes per tas: Turks broodje met olijfolie, sesamzaadjes en zeezout, daarbij 2 huisgemaakte dips. Luxe notenmix, belegen kaasblokjes, olijven en Brandt & Levi droge worst. Ben je vegetarisch? Mail ons dan even voor een vega variant: info@podiumvictorie.nl

De inhoud is samengesteld voor 1 persoon. De borreltasjes zijn beperkt beschikbaar en alleen te bestellen binnen een straal van 20 km rondom Victorie. Wij komen dit feestelijke pakketje namelijk persoonlijk bij je afleveren op de avond zelf! Voor het adres hanteren we het huisadres van jouw Victorie account.

Hoe werkt het?
- Bedenk van tevoren alvast een naam voor jouw dreamteam.
- Zorg dat je ruim op tijd online aanwezig bent via de volgende link: https://www.twitch.tv/podiumvictorie
- Zorg dat je de stream kunt kijken via een laptop, tv, of tablet en zorg dat je een tweede apparaat (bijvoorbeeld mobiele telefoon) hebt voor het invoeren van de antwoorden. 

Antwoordformulieren

Per ronde kun je een digitaal antwoordformulier invullen. De linkjes naar de formulieren vind je een paar dagen van tevoren op deze pagina.

Doneren

Vond je de popquiz leuk en wil je Victorie steunen in corona tijd? Dat kan door een donatie te doen. Dit geeft ons de mogelijkheid om nieuwe evenementen en programma’s te organiseren. 

         

Wil je liever direct een bedrag overschrijven? Maak dan je donatie onder vermelding van 'donatie' over op rekening NL 53 RABO 0121 8590 37 t.n.v. Stichting Podium Victorie.

 Lees meer