Oi Va Voi

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Een van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 september. Dit betreft ook het concert van Oi Va Voi.

Het concert is verplaatst naar 24 september. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum, je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. De aanvangstijd blijft ook hetzelfde. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

De Londenaren van Oi Va Voi maakten vanaf dag één indruk met hun unieke mix van Jiddische muziek, Balkan beats en Westerse dynamische ritmes. Het was tevens het begin van de carrière van zangeres KT Tunstall.

De elektronische klezmer band brak in 2003 door met het debuutalbum ‘Laughter To Tears’ en kreeg al een reputatie als 'must see' live-act. Tijdens een intensieve tour periode deed Oi Va Voi ook Nederland aan en stond o.a. in de Alpha op Lowlands.

Vorig jaar maakte de formatie na 9 jaar een comeback, en hoe! Met zangeres Zohara Niddam en een gloednieuw album Memory Drop viel alles op zijn plek. Zonder concessies te doen aan de ingrediënten die zo kenmerkend zijn voor het DNA van de band, is de muziek doorontwikkeld en dragen de teksten bovendien een relevante mondiale boodschap. Gevestigde favorieten en recente nummers zullen op donderdag 23 april te horen zijn.

Oi Va Voi!Lees meer