Night of the Drums

Op Internationale Vrouwendag staat de tweede editie van Night of the Drums in het teken van ‘Ladies on stage’.

Night of the Drums biedt een gevarieerd programma waarin drums & percussie uit diverse culturen centraal staan.

LET OP:
Aanvang programma is 20:00 uur
Aanvang workshop is 17:30 uur (deuren open: 17:00)
'Combi-ticket' is workshop + diner + programma (start 17:30)
'Ticket' is alleen programma (vanaf 20:00)


Het hoofdprogramma wordt verzorgd door het geweldige trio ‘Venus Tunes Live’. Het trio brengt een dynamische en eclectische show waarbij je als publiek ogen en oren te kort komt. En dan moet er nog gedanst worden ook! Susanne, Femke en Mavis leerden elkaar eerder kennen tijdens optredens met diverse bands en DJ’s. Het klikte zowel op muzikaal gebied als op het persoonlijke vlak en die krachten worden gebundeld in dit indrukwekkende trio. Venus Tunes Live is Jazz, Soul, Funk en House in de blender, power on, volume open en gaan. Eigen repertoire en remixes worden moeiteloos vervlochten met tracks van andere artiesten, waarbij de dames op het podium veel van plek en functie wisselen en het publiek nadrukkelijk bij de show betrokken wordt. Kortom, alle ingrediënten voor een afwisselende, swingende en knallende set.

Het voorprogramma wordt verzorgd door ‘Meninas do Samba’, een speciaal voor deze avond samengestelde groep, bestaande uit leerlingen van verschillende samba/conga groepen uit de regio Alkmaar. Daarnaast zijn er twee geweldige drumsters aanwezig die les hebben bij Drumschool Matthijs Ament: Demi Aartse en Malvika Eriks. De avond wordt omlijst door maar liefst twee verschillende DJ’s, waaronder DJ La Fem.

SPECIAL WORKSHOP - Combiticket:
 Het is mogelijk om voorafgaande aan deze geweldige avond mee te doen aan een workshop Mixed Percussie van Femke Krone! In deze workshop van 17:00 tot 19:00 kan je lekker actief de week afsluiten en daarna samen genieten van een heerlijke Indische maaltijd. Vervolgens zal het algemene programma van Night of the Drums starten om 20:00 uur.
 De productie is in handen van Annemiek Klever van Bureau Dynamiek & Chris Colleye van Het Ritme van de Wereld. Informatie over combi ticket : 072-5115521 (kantoor)Lees meer
Tickets