Nieuw Nederlands Peil

Drie bands van eigen bodem, die het stadium van 'talentvol' en 'hard aan de weg aan het timmeren' eigenlijk al ver voorbij zijn. Dit is de crème de la crème van de nieuwe lichting muzikanten - deze bands zijn hét Nieuw Nederlands Peil! 

Line-up:
|v> EUT
|v> Tusky
|v> LUWTEN

EUT

EUT heeft lak aan compromissen en excuses voor volwassenen om het kind in zich volledig los te laten. Ze combineren een Zweeds talent voor melodie met een Duits gevoel voor ritme, Franse flair en Brits bravoure. Het knalt en is catchy. De eerste single: Dusty Old Me is net een paar maanden uit en de debuut langspeelplaat wordt begin 2018 verwacht. Dikke beats met mooie melodieën, catchy popsongs in een dwangbuis over jeugdigheid en volwassen worden. 

Tusky

Tusky is een nieuwe Nederlandse punk rock band uit Alblasserdam. De band bestaat uit de voormalige John Coffey gitarist Alfred van Luttikhuizen, John Coffey tech Sjors Bompa, drummers Bas Allein Richir en Bassist Justin Ghijsen. Hun debuut single: Folly kwam net uit en ze zijn bezig met een debuut album voor de nabije toekomst.

LUWTEN

LUWTEN bestaat uit Tessa Douwstra, haar muziek gaat over het blokje om wat je soms moet maken om je hoofd te legen en ruimte te maken om overeenkomsten en verschillen scherper te zien. Haar debuutalbum kwam uit op 13 oktober waarbij ze samen werkte met Frank Wienk. Haar doel is om geen rekening te houden met de buitenwereld,  plezier te hebben en de tijd te nemen. Haar muziek geeft je ziel rust.Lees meer
TicketsSuggesties voor jou