Nielson

Support: Shary-An

Nielson komt met de Diamant tour naar Victorie! Zijn nieuwe sound is elektronisch, volwassen en internationaal. De teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit, wat precies de bedoeling is.

Nielson deed mee aan De Beste Singer-Songwriter in 2012 en was daarna niet meer weg te denken van het podium. Met zijn ritmische, energieke en opgewekte nederpop brak hij door en nu is het tijd voor het volgende hoofdstuk. Hij legt zijn ziel bloot en ambieert een sound met internationale allure. Zoals Nielson zegt: “De clubtour wordt zó gruwelijk! Het is waanzinnig hoe mensen op Diamant reageren. Ik kan niet wachten om deze – en nog meer nieuwe - songs live te mogen spelen” Daarnaast zullen de hits zoals Beauty & De Brains, Sexy Als Ik Dans, Hoe en Mannenharten ook zeker de revue passeren.

Shary-An

‘Pure pop’, zo noemt ze haar stijl zelf. ‘Gewoon Shary-An’: lekker fris, vernieuwend, duidelijk en vooral niet te moeilijk. Anderhalf jaar na haar laatste album Project Me is Shary-An terug met nieuwe muziek. Haar single Resist is een catchy nummer waarbij niemand stil kan blijven zitten. De Haagse heeft haar stijl gevonden, weet wat ze wil uitstralen en gaat er helemaal voor. De wereld is gewaarschuwd! Lees meer


Tickets