Mother's Finest

Support: The Tightropes
Mother's Finest laat zich niet graag in een hokje stoppen, maar worden gezien als de pioniers van de funk. De band voelt zich echter ook als een vis in het water met genres als rock, gospel, R&B en zelfs metal en jazz. Deze mix werd in het pre-Prince en Red Hot Chili Peppers tijdperk als uniek ervaren en leverde de band een flinke schare fans op.

De blended bezetting van de band leverde ze al snel de tagline too damn funky to be white, they rock too hard to be black op. Het zal Mother's Finest echter bommen, als er maar op gedanst kan worden. Anno 2016 staan Joyce 'Baby Jean' Kennedy, Glenn 'Doc' Murdock, Jerry 'Wyzard' Seay, Gary 'Moses Mo' Moore, John 'Red Devil' Hayes en Dion Derek nog steeds garant voor een livespektakel waar de grootste hits als Baby Love en Piece Of The Rock met verve worden gespeeld. En dat zal deze avond niet anders zijn!

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.

The Tightropes

The Tightropes – een dampend, bluesgedreven, funky trio. Een slogan als I jam, therefore I am zou de band niet misstaan: de band schroomt niet om tijdens optredens on-the-spot te improviseren naast nummers van hun album Burnout, afkomstig uit 2016, en eerder werk.

De stijl van de band is te vergelijken met bijvoorbeeld The Jimi Hendrix Experience en Cream en met een dosis deep funk à la Sly of Meters maakt The Tightropes het volledig eigen in sound en vibe.


Lees meer