Moondaze - Release Show 'SIX'

Moondaze is verplaatst 23 september 2021. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum, je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. De aanvangstijd blijft ook hetzelfde. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd. Dit betreft een concert met duo zitjes op 1,5 meter afstand op het balkon en in de zaal, een coronatoegangsbewijs is niet nodig.

Wat in 2014 begon als een schoolproject heeft ondertussen een serieuze vorm aangenomen, na een mini-album, een EP, wat bezettingswisselingen en een naamswijziging werd het volgens Moondaze tijd voor een album.

In Augustus 2018 besloten Marja Boender, Sebas Fledderman en Tom Beemster dat het beter was om met z’n drieën de wereld te veroveren. Aan de singles is duidelijk te horen dat dit power-trio precies weet hoe ze willen klinken, en duidelijk voor ogen heeft wat ze willen uitdragen; stevige rock met blues-invloeden, voorgedragen in een energieke liveshow.

Omdat, geheel zonder bedoelingen, de eerste single ‘Creature of the Night’ op 6 augustus 2020 werd gereleased, tweede single ‘Alive’ op 6 oktober 2020, en omdat de band sinds 2020 zes jaar bestaat , was het vrij snel duidelijk wat de titel van het album moest zijn; ‘SIX’.

‘SIX’ is de muzikale vertaling van de zes jaar durende zoektocht naar een eigen geluid, het, soms letterlijk, vallen en opstaan van de band, en het met z’n allen verwerken van tegenslagen, om er vervolgens sterker door terug te komen. Op de vraag hoe Moondaze zich liet inspireren antwoordt de band: “De inspiratie voor het album komt niet zozeer van artiesten of genres, maar meer vanuit wat we de afgelopen tijd hebben meegemaakt, en onze persoonlijke verhalen die daarbij horen.

“Heel veel mensen zullen zichzelf of een situatie vast wel herkennen in onze nummers. Wij zijn niet de enige in de wereld die dit soort dingen meemaken. We willen met dit album juist duidelijk maken dat dit soort dingen normaal zijn. Het leven gaat niet alleen over rozengeur en maneschijn, soms is de realiteit gewoon keihard. Niet iedereen weet hoe het speelt achter de schermen, maar met dit album geven we daarmee een hele grote tip van de sluier. Met ‘SIX’ laten we de wereld horen hoe we ons steeds weer hebben terug geknokt, door elkaar alle drie te helpen en samen het avontuur aan te gaan.” Aldus Moondaze.

Tijdschema
19:30 Deur open
20:15 Support
21:00 MoondazeLees meer

Suggesties voor jou