Money & The Man + Tricklebolt

Een double bill die garant staat voor een energieke avond vol dampende rock & roll! Beide bands staan op het punt om nieuw werk uit te brengen en staan te springen dat live te laten horen.

Money & The Man

Open je oren voor Henk Wesselink en Ymte Koekkoek, het dynamische duo achter de betoverende sound van Money & The Man. De charismatische zanger-gitarist en virtuoze drummer uit Zwolle creëren een unieke mix van garageblues en intense indie-rock&roll. Sinds hun oprichting in 2013 hebben ze de harten van fans veroverd met hun rauwe energie en onvergetelijke optredens. Met een nieuw album gepland voor februari 2024 blijft Money & The Man klaar om de muziekwereld te veroveren met hun onstuitbare passie voor muziek.

Tricklebolt

Tricklebolt mengt scheuten psychedelica en rock’n roll met vleugjes adrenaline, zweet en oergevoelens. Één schepje uit de ketel is voldoende om de band volledig te beleven: een energieke soundtrack waarbij je het ene moment compleet wegdroomt in psychedelische passages en het andere moment luidkeels refreinen en riffs aan het meezingen bent.

Tricklebolt's nieuwe plaat “Honey From The Sky” (april 2024) is een wilde ervaring. Opgenomen in 8 verschillende studio's, met 8 gastartiesten, variërend van leden van DeWolff, Temples, Birth of Joy, Death Alley, Indian Askin en meer! Met meer variatie dan ooit breidt Tricklebolt de mogelijkheden uit van hun 70’s influenced rock-'n-roll-geluid.

Tijdschema:
19:30 - Deur open
20:30 - Aanvang Tricklebolt
22:00 - Aanvang Money & The ManLees meer