Mondharmonica Workshop

Altijd al mondharmonica willen spelen, maar kwam het er nooit van? Grijp dan nu je kans! Alkmaar Blues Express organiseert tijdens het Alkmaar Blues Weekend een stoomcursus mondharmonica. Binnen 15 minuten kun je al een nummer spelen.

Het is niet alleen een super instrument voor de blues, alle muziekstijlen zijn mogelijk, van smartlappen tot deltablues! Eenvoudig bespeelbaar én past zo in je zak. In deze stoomcursus 'for absolute beginners' neemt harmonicaspeler Hans de Vries je mee in de wonderlijke wereld van dit kleine instrument en haar talloze bespelers. Succes gegarandeerd!

Geen noten lezen
Deelnemers aan de workshop hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica, ook wel bluesharp genoemd, heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden.

Deelname is € 28,50 Dit bedrag is inclusief een nieuwe, goede kwaliteit mondharmonica die jouw eigendom wordt en waarmee dus meteen muziek gemaakt gaat worden!

Locatie: Podium Victorie, Pettemerstraat 5
Tijdstip: 14:00 - 15:30 (inclusief pauze)Lees meer