Mondharmonica for absolute beginners - Workshop!

Let op: Voor deze activiteit werken we niet met ticketverkoop; aanmelden voor deze activiteit gaat uitsluitend via het email adres onderaan deze pagina.  
Mondharmonica leren spelen bij Bluesexpress Alkmaar


Altijd al harmonica willen spelen, maar kwam het er nooit van? Grijp dan nu de kans. Alkmaar Bluesexpress organiseert vooraf aan het gratis bluesfestival op zaterdag 28 september een stoomcursus mondharmonica. Binnen 15 minuten al speel je de eerste bluesmelodie !

De mondharmonica is niet alleen een super instrument voor de blues, maar ook voor allerlei liedjes en muziekstijlen. Van smartlappen tot deltablues! Het is eenvoudig bespeelbaar en past zo in de binnenzak. Niet voor niets al jaren onverminderd populair.

In deze stoomcursus 'for absolute beginners' neemt harmonicaspeler Hans ‘homesick’ de Vries je mee door de wonderlijke wereld van dit kleine instrument en haar talloze bespelers. Succes gegarandeerd!

Geen noten lezen
Deelnemers aan de workshop hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica, ook wel bluesharp genoemd, heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden.

‘Wat zo uniek is aan deze workshop is dat je met niets begint en na anderhalf uur naar buiten komt met je 'eigen' harmonica waar je ook echt al wat op kunt spelen!’

Deelname is € 20,- Dit bedrag is inclusief een nieuwe, goede kwaliteit, mondharmonica die jouw eigendom wordt en waarmee dus meteen muziek gemaakt gaat worden!

Aanmelding en meer informatie via alkmaar@harmonicaworkshops.nl 
Locatie: Podium Victorie, Pettemerstraat 5
Tijdstip: 14:00 - 15:30 (inclusief pauze)

Zie ook: www.alkmaarbluesexpres.nl en www.harmonicaworkshops.nlLees meer


TicketsSuggesties voor jou