Midge Ure

Midge Ure keert in 2022 terug naar de concertzalen met zijn nieuwe tour: "Voice and Visions". De show bevat hoogtepunten van twee van de beste Ultravox albums uit 1981 en 1982: Rage in Eden en Quartet, alsook een selectie aan solowerk. 

De nieuwe tour is de directe opvolger van de uitverkochte "1980 Vienna/Visage" tour die plaatsvond in 2019 en 2020, toen Midge en zijn "Band Electronica" met het platinum album Vienna de wereld rondreisden.

Zoals Midge zelf zegt: 'toen Rage in Eden en Quartet uitkwamen, hebben de band en ik dat beleefd als een plotselinge golf van creativiteit, en ook het touren ging bliksemsnel voorbij. Ik heb heel veel zin om te gaan graven in die twee albums om de fundering en kracht terug te halen waarmee Ultravox, naar mijn mening, zich op het hoogtepunt van creativiteit bevond'. 

Support: Electric India Company

Volgens BBC Radio 3 kun je India Electric Co. het beste beschrijven als een waar muzikaal eksternest, en BBC Radio 1 noemt hun muziek een compleet muzikaal avontuur. Ze mixen traditionele instrumenten en folk melodieën moeiteloos met subtiele elektronische invloeden. Lees meer