Michelle David & The Gospel Sessions

Dit betreft het verplaatste evenement van 14 november. 

Michelle David & The Gospel Sessions kijkt terug op een veelbewogen jaar. Het album ‘The Gospel Sessions vol. 3’ werd genomineerd voor een Edison Award, kreeg internationaal lovende kritieken en de band mocht optreden voor niemand minder dan het koninklijk echtpaar.

Persoonlijk kreeg frontvrouw Michelle David echter een zware klap te verduren toen bij haar borstkanker werd geconstateerd. Inmiddels is ze hersteld en terug met een nieuw album dat swingt als nooit tevoren. ‘The Gospel Sessions vol. 4’ staat vol positieve, zegevierende songs en klinkt zegevierend en klinkt veelzijdiger dan ooit.

De eerste drie albums lieten een voorliefde voor soul, funk en afrobeat horen. Voor het vierde album zette de muzikale reis zich voort met invloeden uit onder West Afrika en het Caribisch Gebied. Bovenop de heerlijke bekende sound wordt de luisteraar getrakteerd op percussie, strijkers en blazers die de pan uit swingen.

En dan hebben we het nog niet gehad over de live prestaties van dit gezelschap. 

Dit is een voorstelling met uitsluitend zitplaatsen aan tafeltjes, opgesteld in duo's. Op het balkon zijn comfortabele krukken aanwezig. Meer weten over jouw bezoek aan Victorie in coronatijd? Kijk dan even op deze pagina



Lees meer