Metal Panel

Grootheden van de hardere genres geven antwoord op brandende vragen en lokale bands laten horen van welk metaal ze gemaakt zijn bij een nieuwe editie van het METAL PANEL in Podium Victorie. Nieuwe allianties worden hier gesmeed en bands krijgen op maat advies voor hun volgende stappen van Daan Nieboer (o.a.18 Miles, Cornerstone Audio) en Jesse Peetoom (o.a. Obliged Bookings, Evil Oath, Morvigor).

Bands:
Take No Prisoners
Mokerslag
KFFR
Faith Ablaze

Meedoen? Stuur een mailtje naar info@popupalkmaar.nl!

Daan Nieboer
Met zijn metalcore-band 18 Miles speelde Daan Nieboer al op festivals als o.a. Vans Warped Tour en Jera On Air en deed hij veel buitenlandse tours. Naast het muzikant zijn weet hij ook alles van het opnemen van muziek. Als producer van Cornerstone Audio werkt hij voornamelijk met bands uit de hardere genres. Welke grunt-techniek komt het beste aan? Wat zou je nog met je gitaar en pedalen kunnen doen om die epische sound nog beter eruit te krijgen? Vraag het aan Daan.

Jesse Peetoom
In Noord-Holland hoeft elke metalorganisator zich bij het boeken van een band zich maar één ding af te vragen: Zou Jesse Peetoom hiervoor naar de show komen? Als liefhebber, uitoefener en kenner weet Jesse precies wat er vet is aan een band. Bovendien is er vaak ook een grote kans dat hij zelf in één van die bands speelt. Zover wij weten speelt hij in Morvigor, Yaotzin, Evil Oath en DunkelNacht maar we vermoeden dat dat lang niet alles is. Sinds een tijdje is hij actief bij Obliged Bookings. Hij heeft al een aantal bands getekend maar staat natuurlijk open voor vers talent.

Oud-metalhead Christiaan Kwint is er als presentator bij om de avond in goede banen te leiden!Lees meer


Tickets