MEROL - Rooftop Show

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Een van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 september. Dit betreft ook het concert van MEROL. Zodra er een update bekend is over dit concert zullen wij de kaartkopers mailen en de informatie op de website vermelden.

Exclusieve rooftop show met MEROL 


Catchy Nederlandstalige popmuziek, gekenmerkt door cheeky teksten en jaren 80 synths. De roodharige femme fatale is charmant, ondeugend en een tikkeltje ordinair, maar met een gezonde dosis zelfspot weet MEROL ieders hart te veroveren.

Precies twee jaar geleden bracht ze haar eerste single 'Ik Wil Een Kind Van Jou' uit. Kort daarna volgde de hits 'Lekker Met De Meiden' en 'Kerst Met De Fam'. 'Lekker Met De Meiden' eindigde in meerdere eindejaarslijstjes, en met haar nieuwste album 'Superlatief' en nog een flink aantal singles blijft ze oprukken.

Support: Froukje

De 18-jarige Rotterdamse is jong, maar heeft wel wat te melden. Haar debuutsingle ‘Groter Dan Ik’, een nummer over de klimaatcrisis, verspreidde zich razendsnel door Nederland en wist de aandacht te trekken van Nederlandse media als 3voor12 en DWDD. Daniël Lohues vond het nummer ‘belachelijk goed’ en Tim Hofman noemde haar ‘the next big thing.’ 

Bij slecht weer wordt dit concert naar binnen verplaatst. Lees meer