Mell & Vintage Future

De buitengewoon getalenteerde zangeres Mell uit Volendam wachtte op het juiste moment, het passende label en de meest geschikte producer. Vijftien kilometer verderop waren veteraan-sessiemuzikanten, drummer Ton Dijkman en organist Nico Brandsen in hun Amsterdamse studio juist in afwachting van de juiste stem voor hun project Vintage Future. Totdat op een goede dag Mell de studio binnenwandelde. ‘Ja, toen begon het te spoken’ vat Brandsen dat eureka-moment samen.

Het is het lange wachten van beide partijen meer dan waard geweest. Mell heeft eindelijk haar plek gevonden bij Nico Brandsen en Ton Dijkman, die als sessiemuzikanten hun sporen ruimschoots verdiend hebben, maar ook weleens wat voor eigen rekening wilden doen. Het ontbrekende puzzelstukje in hun ‘moderne soul, gemaakt met oude spullen’ – Vintage Future dus – was gevonden. In twee jaar werden vier goed door Radio 2 ontvangen singles uitgebracht en het debuutalbum komt dit voorjaar uit!

Aandachtige tv-kijkers kennen Mell al van haar deelname aan The Voice en van het duet dat ze daar opnam met Douwe Bob. Maar dat is het verleden. We kijken hier naar de toekomst. Mell & Vintage Future is de perfect match gebleken. De gedeelde passie voor soulmuziek is evident. Het is het lange wachten van beide partijen meer dan waard geweest.

Support
De uit Heerlen afkomstige Lotte Walda is een singer-songwriter en straatartiest in hart en nieren. Via haar muziek wil ze inspireren en haar liefde voor mens en natuur overbrengen aan de wereld. Lotte’s liedjes kenmerken zich door sterke melodieën, pakkende teksten en haar bijzondere, authentieke stemgeluid. Haar eigen muziek vult Lotte aan met covers uit de jaren ’60 en ’70. Ze wordt vergeleken met artiesten als Melanie Safka en Joni Mitchell.
In de zomer van 2018 was Lotte live te bewonderen op festivals in binnen- en buitenland.

Tijdschema
19:30 Deur open
20:00 Support: Lotte Walda
21:00 Mell & Vintage Future
22:30 Afterparty met dj


Tijden onder voorbehoudLees meer


TicketsSuggesties voor jou