MEAU

Na het releasen van ‘Dat Heb Jij Gedaan’ ging het erg snel, zo staat ze al meerdere weken op nummer 1 in de Nederlandse top 40, staat ze in België op nummer 2 in de UltraTop en is ze een graag geziene gast bij Metropole orkest, The Streamers en vele TV en radioprogramma.

Nederlandstalige indie pop, een vleugje synths, warme sounds, dromerige koortjes, & eerlijke teksten. MEAU, het soloproject van de zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt, maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. Haar warme stem en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen. 

Na haar eerste EP ‘Kalmte’, verscheen op 10 september 2021 MEAU’s succesvolle single ‘Dat heb jij gedaan’, welke o.a. 3FM Megahit, Qmusic Alarmschijf, Radio 2 TopSong en MNM Big Hit (België) werd. 

In 2022 start MEAU haar eerste eigen clubtour, waarbij ze langs verschillende Nederlandse en Belgische podia gaat.
Als kind volgde ze al zang- en pianolessen en het is dan ook niet verassend dat ze de muziekopleiding aan de Herman Brood Academie is gaan volgen. Tijdens de eerste lockdown is ze zich volledig gaan richten op het schrijven van Nederlandstalige teksten en het produceren van haar eigen muziek. Hiermee heeft ze echt haar eigen, unieke MEAU-sound gevonden, waar wij van mogen genieten hier in Podium Victorie!


Tijdschema:
18:30 uur Deur open
19:30 uur Aanvang support
20:00 uur Aanvang MEAULees meer

Suggesties voor jou