Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes

LET OP: DIT CONCERT WORDT VERPLAATST NAAR 11 MEI
(reeds gekochte tickets blijven geldig, retourneren kan ook via: info@podiumvictorie.nl)

Martijn Fischer zingt alle hits van Nederlandse legende Andre Hazes!


Martijn Fischer studeert in 1997 af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens zijn studie verdiende hij zijn brood met het zingen in een feestbandje. Na zijn studie werkt Martijn bij theatergezelschappen zoals RO theater, het Nationaal Toneel, het Amsterdamse Bostheater, met regisseurs als Matthijs Rümke, Peter de Baan en Pieter Kramer. Zo is hij te zien naast Tjitske Reidinga, Loes Luca en Peter Blok in de stukken ‘De Ingebeelde Zieke’ en ‘Augustus: Oklahoma’ van de Utrechtse Spelen. Op televisie en het witte doek is Martijn te zien in o.a. ‘Baantjer’, ‘Afblijven!’, ‘Gooische Vrouwen’, en ‘Vrijland’ en als zanger Tony Kroeze in de serie ‘Bagels & Bubbels’.

In 2013 zingt hij tijdens de kroning op het Museumplein en treedt hij al twee edities op in de Ziggo Dome tijdens de vier uitverkochte concerten ‘Holland Zingt Hazes’.
Sinds 2012 vertolkte Martijn de hoofdrol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’, de succesvolle musical was ruim 2 jaar te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Voor deze rol ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol.

Sinds begin maart is de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’ te zien in bioscopen in België en Nederland waarin Martijn samen met actrice Hadewych Minis de hoofdrol speelt.

Support: LAURA
Wat hebben Giel Beelen, Dotan en Jake Reese met elkaar gemeen? Binnen luttele seconden vielen zij voor de charmes van ‘die flamboyante singer-songwriter met dat hoedje’. Onder dat hoedje schuilt de Nederlandstalige singer-songwriter LAURA. Ze is toegankelijk, speels en een podiumdier pur sang. Met haar geweldige teksten en catchy melodieën krijgt ze elk publiek mee. Met de release van haar debuutsingle ‘Tot Snel’ belandde LAURA in de playlist van radiostation 100% NL en niet veel later betrad de toen 21-jarige zangeres het ‘finale elftal’ van de online talentenjacht ‘Giels Talentenjacht’. In The Voice of Holland gooide ze hoge ogen met haar vertaling en uitvoering van ‘Hurt Somebody’. Een Nederlands talent om in de gaten te houden dus.
 *Helaas kregen wij het bericht dat Martijn Fischer wegens ziekte vanavond (29 maart) niet kan optreden tijdens Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes - Victorie Alkmaar.

Hij heeft ons laten weten dat hij het ontzettend vervelend vindt en dat het nog nooit is voorgekomen dat hij een concert af moet zeggen, maar hij deze keer toch echt te ziek is om te spelen.

In verband met de ziekte wordt het concert van Martijn Fischer verplaatst naar zaterdag 11 mei. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

Mocht u ondanks deze verplaatsing toch uw ticket willen retourneren, dan kan dat. Neem dan contact met ons op via info@podiumvictorie.nl

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en verwelkomen u alsnog heel graag op de nieuwe datum voor het concert in Victorie!

Met vriendelijke groet,

Team VictorieLees meer


TicketsSuggesties voor jou