Martijn Fischer zingt hits van Hazes

Martijn Fischer op tour met de grootste hits van Hazes

Support: Laura

Martijn Fischer kennen we van zijn rol als André Hazes in de hit-musical Hij Gelooft In Mij. In 2015 speelde hij dezelfde rol in de film Bloed, Zweet & Tranen, waarmee hij een Gouden Kalf won. Op televisie en het witte doek is hij te zien in o.a. Baantjer, Afblijven!, Gooische Vrouwen, Vrijland en als zanger Tony Kroeze in de serie Bagels & Bubbels.
 
Martijn gaat samen met band op clubtour door Nederland om de grootste hits van Hazes te vertolken. Met songs als De Vlieger, Zij Gelooft In Mij, Een Beetje Verliefd, Zeg Maar Niets Meer en Ik Meen ‘T wordt het één groot meezingfestijn!

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.

LAURA

Binnen luttele seconden vielen Dotan, Giel Beelen en Jake Reese voor de charmes van 'die flamboyante singer-songwriter met het rode hoedje'. Onder dat hoedje schuilt Laura, die in 2016 al voorzichtig doorbrak met singles Tot Snel en Zoete Witte Wijn. Ze is toegankelijk, speels en een podiumdier pur sang met eigentijdse popsongs met een hoog meezinggehalte. In samenwerking met muzikaliteit van de Sub-Bass Group en het tekstgevoel van Bart Bremmers, werkt LAURA aan een debuutalbum waar je in 2017 niet aan ontkomt. Het zal niet lang duren voor Laura de harten steelt van menig popliefhebber.


Lees meer


Tickets