Manfred Mann's Earth Band

!LET OP! DE VOORVERKOOP VAN DE TICKETS START OP ZATERDAG 26 JANUARI OM 10:00!

Met meer dan 50 jaar ervaring in de muziek heeft Manfred Mann alle grote veranderingen in de industrie meegemaakt. Hij heeft zijn carrière meerdere malen succesvol heruitgevonden, tijdens de pop-golf in de jaren ’60, daarna experimenterend met zware jazzrock, waarna hij vervolgens een progressieve band opgerichtte, Manfred Mann’s Earth Band. Hiermee ontsnapte hij aan de de restricties van de algemene drieminuut durende popsongs.

Manfred Mann’s Earth Band stond in '77 als hoofdact op Pinkpop en had grote hits als Joybringer, Blinded by the Light en Davy's on the Road Again. Een optreden van de band is goed te omschrijven als een Greatest Hits show.

Manfred Mann’s Earth Band bestaat, naast Mann zelf op keyboards, uit medeoprichter Mick Rogers (gitaar en zang), bassist Steve Kinch, zanger Robert Hart (ex-zanger van Bad Company) en drummer John Lingwood (Roger Chapman). Met deze bezetting is de Manfred Mann’s Earth Band één van de beste live acts van dit moment, hun live-optredens hebben inmiddels een cultstatus bereikt.

Wanneer zal Manfred zijn keyboard opgeven? In zijn eigen woorden zal hij blijven spelen zolang de telefoon blijft overgaan en mensen hem willen horen spelen.Lees meer
Suggesties voor jou