Madness - Changing the game!

Victorie opent op 11 november de deuren voor MADNESS, wat maar één ding betekent: De nodige waanzin, confetti, ballonnen en één groot muzikaal ratjetoe van hardere stijlen. Pak een pen, noteer de datum, want MADNESS is hét freestyle event in de kop van Noord-Holland!

De artiesten die het verschil gaan maken zijn:
Korsakoff
Dr Phunk
Deepack
DJ Bass-D
Ransom
Geck-o
Rät N FrikK

MADNESS is een event van Victorious Events. Dit rebelse collectief ontstond begin 2017 en heeft de afgelopen periode veel tijd, energie en creativiteit gestoken in de ontwikkeling van een aantal nieuwe concepten. Met ruim een decennia ervaring in de hardere stijlen weten zij precies wat een niet te missen feest nodig heeft.

Alkmaar heeft nu eindelijk die splinternieuwe poptempel waar al jaren van is gedroomd. Podium Victorie biedt alle mogelijkheden om het publiek een zo goed mogelijke beleving te bieden. Door de ideale ligging is de locatie makkelijk te bereiken met de auto, trein en benenwagen.

De voorverkoop start op maandag 25 september om 09:25 via www.podiumvictorie.nl. Speciaal voor de gekste mensen kost een ticket in de eerste fase slechts 14,- euro.

‘Our love is… MADNESS.’


Lees meer


Tickets