Maan (opening tour)

Nadat de uit Bergen afkomstige Maan in 2016 ‘The Voice of Holland’ won, heeft ze haar plek in de Nederlandse muziekwereld met overtuiging veroverd. De veelzijdige Nederlandse zangeres, bekend van o.a. de hits 'Ride It', 'Spijt' en 'Lief Zoals Je Bent', ontving lovende kritieken voor haar clubtours. Zo schreef NRC: “ze is openhartig en bij momenten ook straat-wijs, en innemend als ze met achtjarige meisjes over het podium danst. Maan kan alles.”

Dat Maan alles kan heeft zij ruimschoots bewezen. Zo was zij dit jaar op Bevrijdingsdag 'Ambassadeur van de Vrijheid 2019' samen met Kraantje Pappie en DJ Sam Feldt. Daarnaast scoorde de getalenteerde zangeres een giga hit met ‘Blijf Bij Mij’ met Ronnie Flex, bereikte de EP ‘Waar Ga Je Heen’ de gouden status, ontving ze meerdere awards, gaf ze in 2018 een indrukwekkend Pinkpop optreden en nam ze ook nog eens deel aan ‘Dance, Dance, Dance’. Als kers op de taart stond de recente hit ‘Hij Is Van Mij’ met Kriss Kross Amsterdam, Tabitha en Bizzey maar liefst veertien weken lang op nummer 1 in de Streaming Top 40 en behaalde het de platina status.

Het succesverhaal van Maan de Steenwinkel leest als een goed boek. Het destijds 18-jarige meisje uit Bergen heeft in een paar jaar tijd ongelooflijk veel bereikt en is uitgegroeid tot een succesvolle Nederlandse artiest. Wij zijn ongelooflijk blij dat ze, niet ver van haar oorspronkelijk huis, een waanzinnig optreden komt geven bij Podium Victorie.

Support: Fokke Simons.

Fokke Simons is dé nieuwe hiphop-sensatie uit Amsterdam. De groep, bestaande uit Jackson Talent, Ritselaar, Trophe en Bob from the Corner, weet de nieuwe generatie van muziekliefhebbers te pakken met een poppy flow en rauwe beats. Hoewel ze alle vier uit totaal verschillende streken komen, ontmoetten de jongens elkaar eind 2018 in een woning aan de Amsterdamse Fokke Simonszstraat - en daar was Fokke Simons. Afgelopen zomer debuteerden ze hun eerste single ‘Fancy’ met daarbijhorende muziek video.

Voor 2020 gooit Fokke hoge ogen, met een landelijke tour op het programma en talloze singles in de ijskast zijn de jongens klaar om Nederland te veroveren.

Tijdschema
19:00 Deur open
20:00 Fokke Simons
20:45 Maan

Aansluitend is er een clubavond genaamd Happy Feelings waar je lekker door kunt dansen. Je hoeft voor deze clubavond geen aparte ticket aan te schaffen. Lees meer

Suggesties voor jou