Live Demo Panel

Een nieuwe editie van het Live Demo Panel! Vijf bands spelen live hun 'demo' voor het muziekpanel - met o.a. Danny van Tiggele (Mister & Mississippi) en Lex Geerlings. Na het optreden krijgen de bands opbouwende feedback voor hun volgende stappen in de muziekwereld. Als muzikant is het daarom super leerzaam om hier bij te zijn. Schroom je niet om mee te doen met de discussie en ook jouw vragen af te vuren op het panel.

Deelnemende bands:
Snare
Yoanne
Meraki
Yess Miss No Miss
Mankes

Het muziekpanel:
Danny van Tiggele studeerde aan de Herman Brood Academie en brak door met de band ‘Mister and Mississippi’. Daarmee is hij vaak te zien op grote festivals en in het Nederlandse clubcircuit waaronder Podium Victorie op 9 december. Naast muziek spelen is Danny ook druk met lesgeven, bandcoaching en workshops geven waarin hij vooral de passie voor de muziek probeert over te brengen.

Lex Geerlings is cum laude afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam met als hoofdvak Basgitaar-Jazz en werkt samen met artiesten als o.a. Wolter Kroes, Birgit Schuurman, Dotan, Kim de Boer en André Hazes.Lees meer
Tickets