Ladi Dadi

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Een van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei. Dit betreft ook het event van Ladi Dadi.

Dit evenement zal worden verplaatst. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. Zodra de nieuwe datum bekend is, zullen wij dit communiceren.

Het kan natuurlijk zijn dat je verhinderd bent op de nieuwe datum. Vanwege de drukte door de vele verplaatsingen van events, is het nu nog niet mogelijk om een restitutie aan te vragen. Wij vragen je begrip voor deze situatie. Zodra er meer nieuws is, zetten wij dit op onze website.


Yes Yes Y'all! Ladi Dadi komt terug naar Alkmaar!

Zaterdag 21 maart, de eerste dag van de lente komen wij terug naar het mooie Alkmaar. Ditmaal in Podium Victorie waar we weer de lekkerste Hip Hop en R&B classics voor je gaan draaien
We nemen je mee terug naar de tijd dat toen deze classics nog hits waren.

We gaan van R&B naar New Jack Swing, van Reggae naar Soul en van Hip Hop naar Funk, je kan het zo gek niet bedenken. En ook al heb je niets van dit thuis in de kast of op je mp3 speler staan, iedereen kent ze. Denk aan Jump Around, Pony, This Is How We Do It, No Diggidy, enz, enz.
Uiteraard worden de échte Hip Hop classics niet vergeten.

Mis dit avondje throwback classics niet en kom de lente met ons vieren.

Line Up: TBALees meerSuggesties voor jou