KRS-One

Als het op hiphop aankomt, dan is er niemand zo invloedrijk en consequent als KRS-One. De Amerikaanse rapper Kris Parker heeft vele bijnamen: The Blastmaster, The Teacha, The Philosopher en Big Joe Krash. Het is onmogelijk om het over de hiphop geschiedenis te hebben zonder KRS-One te noemen. Je herkent KRS-One van klassiekers zoals ‘Sound Of The Police’, ‘MC’s Act Like They Know’, ‘Mortal Thought’ en ‘Step Into A World (Rapture’s Delight). Deze live-legende stelt nooit teleur, verwacht een show met volle energie.

Voorprogramma: 
 
McGyver
De Nederlands-Canadese McGyver is de allereerste NL kampioen freestyle rap en nummer 5 van de world championships (End of the Weak, Praag 2017). Zijn sound is te omschrijven als tweetalig, zijn lyrics driedimensionaal van aard en de beats zijn zeer energiek. Eerder verzorgde McGyver al de support act voor wereldbekende acts als Public Enemy, M.O.P. en de Nederlandse grootmeester Def P (Osdorp Posse).
Deze kampioen weet het publiek warm te krijgen als geen ander! 

Abstract Theory
Het uit Pittsburgh afkomstige hiphop duo Abstract Theory maakt door jazz beïnvloede beats en geeft je genoeg stof om over na te denken.

Tijdschema
19.00 Deur Open
20.00 McGyver
20:30 Abstract Theory
21.00 KRS-One
22.00 Eindtijd
Tijden onder voorbehoudLees meer
Tickets