Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam is verplaatst naar 3 december 2021. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum, je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. De aanvangstijd blijft ook hetzelfde. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

De mannen van Kris Kross Amsterdam zijn inmiddels wereldwijd een gevestigde naam. Sinds 2014 toert Kris Kross al zowel in binnenland als in het buitenland. In 2015 is het balletje echt gaan rollen toen ze tekende bij ‘Spinnin’ Records’ en hun eerste single ‘Until The Morning’ uitbrachten. Kort daarna volgde meteen al de monsterhit ‘SEX’ in samenwerking met Cheatcodes. Deze plaat behaalde 539 miljoen streams en toen wist iedereen het zeker: Kris Kross Amsterdam kunnen we niet meer omheen.

Hierna volgende nog hits als ‘Are You Sure’, Vamanos’, ‘Wherever’ en uiteraard de top 1 hit in Nederland ‘Hij is Van Mij’ samen met Bizzey, Maan en Tabitha.

Naast het maken van hits touren ze ook stevig door. Met afgelopen jaren hostings op Tomorrowland, Parookavile en Ultra Music Festival zijn dat niet de minste plekken om in een adem te noemen. Voor nu zijn ze op 27 maart live te zien bij ons in Victorie.

Dit event is 18+

Line up:
- Kris Kross Amsterdam
- Joey X Manuel
- Walter Looks
- Raywell
- Nick WhiteLees meer