KONG

Deze show is verplaatst van 19-03 naar 20-05. Kaartkopers zijn geïnformeerd per mail. Let op: De tijden van dit concert zijn gewijzigd en kunnen afwijken van de tijden op je ticket.

KONG is al meer dan dertig jaar een van de meest originele en toonaangevende bands van Nederland.

Een heerlijk mix van metal, rock, dance, electro en avant-garde, zoals al te horen op de release van hun legendarische debuutalbum ‘Mute Poet Vocalizer’ uit 1990. De sound werd geperfectioneerd op ‘Phlegm” uit 1992. Op dat album staat ook de track die de meeste mensen bereikte ‘Stockhouse’.

Met het in april vorig jaar gereleasete 'Phlegmatism' grijpt KONG met 4 opnieuw opgenomen songs terug naar ’Phlegm’, met behulp van producer V. Santura (inderdaad, de gitarist van Triptykon). De songs zijn typerend voor het geluid van Kong van nu: een combinatie van old school power met een onweerstaanbare groove en van muzikaal hoogstaand niveau.

De huidige line-up:
Tijs Keverkamp – gitaren
David Kox – gitaren, electronics
Mark Drillich – bass, electronics
Oscar Alblas – drums, percussion

Dit is een concert met uitsluitend zitplaatsen in de zaal, opgesteld in duo's. Je kunt bij binnenkomst zelf een plekje uitkiezen. Meer weten over jouw bezoek aan Victorie in coronatijd? Kijk dan even op deze pagina.Lees meer

Suggesties voor jou