Kenny B

SUPPORT: Ruben Annink

Met meer dan tien nummer 1 hits was Kenny B al een begrip in Suriname, voordat hij in 2015 het Nederlandse muzieklandschap veroverde met zijn megahit Parijs. Maar liefst 23 weken stond de single in de Top 40 waarvan 7 weken op 1. Het nummer groeide uit tot de meest succesvolle Nederlandstalige hit van het jaar.

Parijs heeft inmiddels meer dan 25 miljoen views op YouTube en Kenny B mocht zich op 100%NL de grootste klapper van 2015 noemen. Ook is het nummer de meest gestreamde Nederlandstalige track van 2015 op Spotify. De afgelopen tijd is Kenny B door heel Nederland getrokken met zijn muziek. Met een gouden album en de 7x platina single Parijs op zak gaat Kenny B in 2017 verder langs de poppodia en festivals.

In het voorjaar zal Kenny B weer met een nieuwe single komen en later dit jaar met een nieuw album.

Ruben Annink

De Nederlandse singer-songwriter Ruben Annink is student aan de Nederlandse Pop Academie in Utrecht. Hij begon drie jaar geleden als straat muzikant in het centrum van Haarlem en heeft nu al een platencontract te pakken, maar dat is niet het enige. Hij schopte het onder andere naar de finale van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Daarnaast was hij samen met Ali B te gast in De Wereld Draait Door, tekende hij een artiestencontract bij SPEC en heeft hij samenwerkingen met Jonna Fraser, Monica Geuze, Keizer en Teske op zijn naam. Op dit moment werkt Ruben aan zijn debuut EP die in de nabije toekomst uitkomt.Lees meer
Tickets