Karaoke Take-Away

De tweede editie van onze Karaoke Take- Away is daar! Kom een liedje zingen in onze grote zaal en ga naar huis met een overheerlijke Vegan Kapsalon van Soepp. Zingen kan max met twee personen. Je kunt je opgeven door te mailen naar info@podiumvictorie.nl en laat ons weten welk liedje je wilt komen zingen! (beperkt aantal plekken beschikbaar)

En voor de mensen thuis? Voor de mensen thuis is dit een fantastische dinnershow die live te volgen is via Twitch van 19:00 tot 20:00 uur. Als publiek voor de buis zie jij straks je vrienden, kennissen, familieleden of aartsrivalen zwoegen voor de camera in de grote zaal van Victorie, terwijl jij met het bord op schoot geniet van hun zangkunsten. Beetje leedvermaak, oorstrelend of juist heel erg grappig en goed. Het komt allemaal voorbij in de Karaoke Take-Away van Victorie. Maar bovenal wordt dit weer een heerlijk online feestje! Ook vanuit huis kan je genieten van een overheerlijke Vegan Kapsalon van SOEPP, af te halen tussen 16:30 en 18:30 uur bij Victorie. Bestellen kan hier. 

KOM ZINGEN!
We zijn dus op zoek naar helden die ons willen vermaken! Zangtalenten, feesttalenten, of talent voor totale ongemakkelijkheid. Het maakt allemaal niet uit. Het is tenslotte feest! Schrijf jezelf en je vrienden daarom NU in! Mail naar info@podiumvictorie.nl, vertel ons welk liedje je wilt komen zingen en eventueel met wie (max 2 personen per song). Een aantal gelukkigen wordt door ons uitgekozen en krijgt een uitnodiging om live in Victorie te komen zingen.

VEGAN KAPSALON VAN SOEPP AFHALEN?
SOEPP, een van onze favo restaurants in Alkmaar, serveert vanuit ons luik in Victorie een superoverheerlijke Vegan-Kapsalon voor €9,50.
Je moet hem wel even bestellen, dat kan HIER. OP=OP.
Afhalen kan tussen 16:30 en 18:30 bij Victorie. Bij 20 verkochte kapsalons heeft eigenaresse Sophie wederom beloofd een liedje te zingen, dus bestel Sophie op het podium!Lees meer