Judy Blank

Support: Gregory Ackerman

Met een koffer vol nieuwe liedjes over klein geluk, Louisiana en je draai proberen te vinden in de wereld is Judy Blank terug op de podia.
Judy Blank haar debuutalbum 'When The Storm Hits', die in 2014 uitkwam, kreeg een viersterrenrecensie in OOR. Kleurrijk ingevulde pianonummers, sterke melodieën en een krachtig, authentiek stemgeluid. Ze speelde op North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop, en reisde het land door met haar eerste clubtour. Begin dit jaar kwam haar nieuwe single 'Mary Jane' uit, een voorproefje van het nieuwe album 'Morning Sun' die in september 2018 verschijnt.

“This young girl sang some songs that made my heart drum. If she was anywhere around me, I’d go see her ev’ry night.” – Seasick Steve

Gregory Ackerman

De uit Los Angeles afkomstige Gregory Ackerman is wat je noemt een self-made man. Hij schreef en arrangeerde niet alleen alle nummers op zijn debuutplaat, ook speelde hij de gitaar- en pianostukken in en ontwierp de albumcover. Het album And Friends werd geproduceerd door Rilo Kiley’s bassist Pierre de Reeder. Het album brengt je in de sferen van Californië in de jaren zestig en zeventig, de zonnige vrijheid, maar ook de politieke weerstand en het verzet van die jaren. Wij raden aan op tijd te komen, niet alleen omdat Ackerman helemaal uit de VS is gekomen, maar ook omdat hij net als hoofdact Judy Blank, echt een te ontdekken talent is!


Lees meer
Tickets