Janne Schra

Support: Milou Mignon

Janne Schra is momenteel hard bezig met een nieuw studioalbum. Naar verwachting zal die in februari 2018 uitkomen en zullen wij in december vast een voorproefje krijgen.

In 2013 bracht Janne Schra haar eerste echte solo album uit. Met een bijzondere line-up waarin een string kwartet een grote rol speelde zong ze in menig uitverkochte zaal in Nederland. Schra’s vijfde studioalbum Ponzo kwam in 2015 uit uit en werd vrijwel direct genomineerd voor een Edison en een 3voor12 award en resulteerde in vele uitverkochte shows in Nederland en België. Maak je vast klaar voor de opvolger!

Janne Schra’s muzikale carrière begon met de band Room Eleven, waarmee ze heeft getoerd door Europa, Japan, Canada en Zuid Amerika. Albums Six White Russians en Pink Pussycat gingen platinum en Mmm… Gumbo ging goud. Room Eleven won een Essent Award en een Zilveren Harp.

In 2011 onder pseudoniem Schradinova bracht ze album India Lima Oscar Victor Echo You uit, waarna ze een tijd met verschillende asrtiesten ging samenwerken. Janne Schra zong live met Solomon Burke, heeft opgenomen met M. Ward, Kraak & Smaak, Sister Bliss en De Staat. Naast het opnemen van een album in Shanghai heeft ze ook de nummers met het Robin Nolan Trio opnieuw uitgebracht en toerde ze met haar band door China.

Milou Mignon

Milou Mignon zal deze avond het voorprogramma verzorgen. Milou is sinds haar 17e op trage wereldreis naar het zuiden, op zoek naar een vuurtoren om te bewonen met haar karavaan. Ondertussen maakt ze luisterverhalen, installaties en liedjes, waarmee ze theaters, pipowagens, pleinen, kroegen, kerken en kraakpanden bezingt. Een popchansonnière met een enigmatische stem en een koffer vol verhalen.Lees meer


Tickets