Jan Blaauw 40 years on stage

Met pijn in mijn hart moet ik helaas melden dat mijn 40-jarig podium jubileum op 1 november in Podium Victorie NIET kan doorgaan.

Het is jammer dat dit optreden na bijna anderhalf jaar voorbereiding, door de omstandigheden geen finale kan beleven.

Mijn grote dank gaat uit naar mijn vrienden die wilden meewerken om van dit optreden een groot feest te maken, naar Podium Victorie om de show te faciliteren en naar jullie, bezoekers, die hierbij aanwezig wilden zijn.

Blijf gezond!

Vriendelijke groeten,
Jan Blaauw


Kaartkopers zijn per mail geinfomeerd. 

Zanger, schrijver en componist Jan Blaauw zit 40 jaar in het vak en laat dat niet onopgemerkt voorbij gaan. Samen met een indrukwekkende lijst aan muzikanten verzorgt hij op zondagmiddag 1 november een eenmalig dampend live optreden. 

Hij deelt het podium met Johnny Laporte, Ruben Hoeke, Willem Swikker, Peter van Vleuten, Mike Kamp, Eric Hoeke, JaapJan Schermer, Rick Nieuwenhuizen, Pé de Wit, Art Bausch, Mark Harmsma, Pim Spetter, Armando Jansen, Leon van Etten en Rein Wijnja. Muzikanten die bekend zijn van groepen als Jan Akkerman, The Spivs, Rob Hoeke, Thé Lau, Flavium, Livin’ Blues, Barrelhouse, South Side Blues Revue, Johnny Feel Good en de Ruben Hoeke Band.

Samen vormen ze deze middag maar liefst vier bands: Blues on the Green, JURA, Johnny Feel Good en het nieuwe project: Dunkey SR.

Prachtige verhalen over alle randen van het bestaan. Een boeiende selectie van blues, rock songs en ballads die door genoemde muzikanten tot leven komen in een stomende liveshow. Lees meer