Jan Akkerman

Op 24 december 2021 wordt Jan Akkerman 75 jaar, en dat laat hij niet ongemerkt voorbij gaan. In zijn 'Walk of My Life' tour staat zijn muzikale loopbaan centraal, en staat hij stil bij zijn inmiddels zestig jaar in het vak. 

Op de setlist zijn onder meer nummers te vinden van Johnny & His Cellar Rockers, The Hunters, Brainbox, en Focus; naast een aantal solostukken van zijn laatst verschenen album "Close Beauty" uit 2019. Natuurlijk wordt Jan tijdens de show ook bijgestaan door verschillende collega's uit het vak, zoals zanger Phil Bee, die momenteel volop in de spotlight staat na het winnen van 'The Voice Senior'. Daarnaast kan Jan rekenen op een voortreffelijke 'eigen' band, met Coen Molenaar op toetsen, Marijn van den Berg op drums, en David de Marez Oijens op bas.

Jan Akkerman is de enige Nederlander die tot 'World's Best Guitarist' werd verkozen, waardoor hij een imposante internationale carrière heeft opgebouwd, en tours heeft gehad over de hele wereld. 2022 wordt zijn jubileum jaar, met de 'Walk of My Life' tour als de kern, en een nog altijd weergaloze Jan Akkerman als stralend middelpunt. Lees meer