Jack and the Weatherman

Ze zijn niet te stoppen, die twee vrienden uit Haarlem. Berry ‘Jack’ Krikken en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman zijn Jack and the Weatherman, die met hun band zonnige liedjes, liefde voor muziek en plezier in het spelen een flinke portie positiviteit de wereld in stuurt. Ze zijn geïnspireerd door veel folk, hiphop en reggae artiesten en dat maakt hun muziek en show met band dan ook zo divers en dynamisch.

Jack and the Weatherman doet bijna alles zelf en ze schrijven de liedjes vanuit hun eigen studio. Hun EP’s Something Positive (2014), Homewards (2015) en Some Kind of Purpose (2016) en albums The Lucky Ones (2019) en One of Us (2022) opgenomen door Jasper Zuidervaart scoren megahit na mega-hit op Spotify, met meer dan 60 miljoen streams en luisteraars over de hele wereld en een gouden award voor hun grootste hit Till The Sun Comes Up in Nederland.

Support: Close to Fire
Deze vierkoppige indiepop band staat bekend om hun zomerse sound, catchy tunes en toegankelijke songs. De jonge twintigers brachten hun EP uit in een uitverkocht Paradiso Amsterdam en tourden al over de grens door Europa. Daar waar ze met hun goede vibes op surfcamps en festivalweides met gemak de harten van het publiek veroverden. 

Tijdschema
19:30 Deur
20:00 Support: Close to Fire
21:00 Jack and the WeathermanLees meer