Jaap Reesema

Jaap Reesema, bekend van hits als 'Nu wij niet meer praten' en 'Kom Wat Dichterbij', heeft al een flink aantal vlieguren als artiest op zijn naam staan. Zo won hij in 2010 het derde seizoen van X-factor met zijn vertolking van 'Don't Stop Believin' en was hij tot 2011 de frontman van de Hermes House Band. 

Ook in de jaren hierna blijft Jaap actief en schrijft en zingt honderden songs: zowel Nederlands- als Engelstalig. Hij werkte met David Guetta, Showtek, Hardwell, Lost Frequencies, Sam Feldt en Lucas & Steve. In 2020 bracht hij samen met Armin van Buuren 'Need you Now' uit.

En daar bleef het niet bij: in datzelfde jaar kwam 'Nu wij niet meer praten' uit, een enorm succesvolle samenwerking met Pommelien Thijs. Hiermee hebben ze in Nederland en België een dikke nummer 1 te pakken. Daarnaast stond hij samen met DJ/producer Regi en OT in het goed bekeken 'Liefde voor Muziek', waaruit het nummer 'Kom wat dichterbij' voortvloeit. Dit draaide uit tot een nog grotere hit, en stond in België maar liefst 28 op nummer 1.

support: MAXINE

MAXINE is een verfrissende uitzondering in een muziekscene waarin veel jonge artiesten hun hits door anderen laten maken. Na het vele schrijven voor andere artiesten als Roxeanne Hazes en Maan is het nu tijd voor haar eigen verhaal. Door haar eigen composities en authentieke stem weet MAXINE keer op keer hits te creëren. Niet alleen Maxine zelf, maar ook haar muziek is hiermee goudeerlijk, vrolijk en dansbaar: alle ingrediënten voor de succesformule van een popster.

Tijdschema:
19:00 - Deur open
19:30 - Aanvang Maxine
20:15 - Aanvang Jaap Reesema

Lees meer