Housequake 20 years clubtour - Erick E & ROOG

HOUSEQUAKE, de bekende muzikale samenwerking tussen houselegendes Roog en Erick E, bestaat in 2023 maar liefst 20 jaar! Dat is niet mis en zij gaan dat vieren met een dikke clubtour langs alle grote podia en Alkmaar wordt daarbij natuurlijk niet overgeslagen. Vrijdag 31 maart 2023 rollen zij dan ook hun show uit in de grote zaal van Victorie voor een kneiter van een housespektakel van nu al epische proporties!

Dutch Superstar Dj’s Erick E & Roog startten hun carrière in de jaren ’90. Waar Roog pionierde met multi-decks optredens en soul-driven tracks uitbracht als HARDSOUL. Erick E maakte op dat moment furore als resident van de legendarische ROXY-club in Amsterdam en bracht houseklassiekers uit op baanbrekende labels als WORK records.

Met het HOUSEQUAKE-duo achter de knoppen ontstaat er eigenlijk altijd iets moois en unieks op het podium. De perfect mix van hoogwaardige elektronische dancemuziek gecombineerd met een dikke show eromheen. In- sync headbangend, droppen zij accapella’s over ritmes, loops, fx en creëren zij spontane live mashups, waar zij elke dansvloer mee overweldigen. Altijd met een brede glimlach en in close-contact met het publiek.

Erick E & Roog gaan op deze speciale avond een exclusieve ‘3-HOURSET’ verzorgen. De kick off wordt gedaan door Jasper Clash en de closing set door Kim Kaos, die met haar dampende mix van house en techhouse de dansvloer genadeloos tot een kookpunt zal brengen.

De presale voor dit bijzondere en unieke housespektakel start Donderdag 03 november om 10:00 uur. Wees er snel bij want deze gaat absoluut history- making worden!

Leeftijd 18+Lees meer