Her Majesty

Na de zeer succesvolle tournee Back To Abbey Road, is Her Majesty een nieuwe weg ingeslagen. Waar ze bij hun vorige tournee een ode aan The Beatles brachten met hun prachtige vertolking van Abbey Road, is het nu de beurt aan de tijdloze muziek van Crosby, Stills, Nash & Young.

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.

Met de show Déjà vu – a tribute to CSNY wordt het verhaal van de samenwerking tussen David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash & Neil Young verteld. Voor de pauze speelt Her Majesty nummers van de bands waar deze helden voor hun samenwerking in speelden. Ook komt hier ouder werk van CSNY aan bod. De tweede helft van de show wordt geheel gewijd aan het legendarische album Déjà Vu.

Muzikaal levert Her Majesty een geweldig eerbetoon aan Crosby, Stills, Nash & Young, door niet alleen instrumentaal de spijker op zijn kop te slaan, maar ook de samenzang perfect te vertolken. Daarbij vertelt Her Majesty met deze show ook over de jaren 70 en de (muzikale) achtergronden van ieder bandlid. Dit wordt niet alleen met muziek verteld, maar ook met beeld. Begin dit jaar was bij De Wereld Draait Door al een voorproefje te zien van wat het publiek van deze show kan verwachten.

Uitvoerenden:
Bertolf Lentink, gitaar & zang
Jelle Paulusma, gitaar & zang
Diederik Nomden, gitaar, toesten & zang
Dirk Schreuders, bas
Bauke Bakker, drums & zangLees meer


TicketsSuggesties voor jou