Goldband

Kaartverkoop start 20 mei om 10:00

Nadat ze in 2019 uit het niets de muziekindustrie binnen stormden, lijken de Haagse boys van Goldband zich inmiddels serieus gevestigd te hebben in het Nederlandse én Belgische muzieklandschap. Na twee EP’s, cult hits als 'De Langste Nacht', ‘Mijn Stad’, ‘Witte Was’ en vooral een ijzersterke live reputatie kwam in 2021 het debuutalbum ‘Betaalbare Romantiek’ uit.

Met het genre-overstijgende album hebben de drie ex stukadoors De Het Boaz, Karel Gerlach en Milo Driessen in samenwerking met producer Wieger Hoogendorp bewezen een serieuze pop act te zijn die zich niet makkelijk in een hokje laat plaatsen. Met invloeden uit jaren 80 nederpop en disco maar ook trance en gabber heeft Goldband een geheel eigen sound neergezet die zich vooral live op het podium laat gelden. Hierdoor wist de band met hun allereerste tour binnen no-time de grote zalen in de Benelux uit te verkopen.

Met miljoenen streams per maand, een nominatie voor de 3voor12 award en het predikaat Volkskrant Talent van van het jaar 2021 is Goldband op weg naar hun eerste volwaardige festivalseizoen en najaarstour. Deze act wil je ongetwijfeld niet missen! 

Tijdschema
19:00 Deur open 
20:00 Support 
21:00 Goldband Lees meer