Fresku + MocroManiac

LET OP: Om productionele redenen wordt het concert van Fresku, MocroManiac, Pietju Bell en Braz verplaatst naar 23 maart 2018.
Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum of kunnen worden geretourneerd. Voor het retourneren van tickets, stuur een mail naar info@podiumvictorie.nl. Excuses voor het ongemak.


|v> Line-up: Fresku - MocroManiac - Pietju Bell - Braz

Na een eerdere succesvolle samenwerking tussen Fresku en MocroManiac kwamen nummers als Kreeft en Testosteronbommen al tot stand. Dit jaar brachten de twee het album Juice op de markt waarvan met name het spraakmakende nummer Witlof goed ontvangen werd.

Fresku reisde tot voor kort door Nederland met zijn humoristische, maar ook confronterende theatervoorstelling Welkom Bij De Fresku Show. Zijn album Nooit Meer Terug kwam uit in 2015, waar onder andere het controversiële nummer Zo Doet Je Dat op te horen was. In 2016 was Fresku genomineerd voor een Edison. 

Voor MocroManiac begon het allemaal met de straathit Hindabuilding met zijn oude groep HydroBoyz. Verder werkte hij samen met onder meer Yellow Claw, Ronnie Flex, Ismo en Sevn Alias, waarmee hij online miljoenen views haalde.

Op het album serveren de heren het beste van both worlds. Fresku en MocroManiac rappen over de meest uiteenlopende thema’s als de dood, vrouwen, de bankencrisis, chakra’s en liegende collega’s aan de hand van vlotte rijmen en komische teksten.

Vrienden Pietju Bell en Braz zullen de avond samen met Fresku en MocroManiac opvullen, kortom, het wordt een feest.


Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.

Pietju Bell
Pietju Bell is een Nederlandse rapper. Hij heeft vele samenwerkingen op zijn naam staan, met onder andere Fresku, MocroManiac en Braz. Ze zijn vrienden geworden en zoals Pietju Bell zegt: liefde voor muziek is veel belangrijker dan verschillen tussen personen.
Pietju Bell zijn nieuwe single Gelukszoekers is net uit en gaat over het volgende: het maakt niet uit wat je doet of waar je vandaan komt, aan het eind van de dag zoekt iedereen op zijn of haar manier naar een grote dosis geluk.

Braz
Nederlandse artiest Braz staat ook wel bekend om zijn veelbesproken imitatie-sessies van talloze Nederlandse rappers. Daarnaast heeft hij opvallende gastbijdrages op het laatste album van Fresku. Zijn nieuwe album: Brazpark kwam in Juni dit jaar uit dus er kan uit volle borst meegezongen worden.


Lees meer


Tickets