Fresku + MocroManiac

Na een eerdere succesvolle samenwerking tussen Fresku en MocroManiac kwamen nummers als Kreeft en Testosteronbommen al tot stand. Dit jaar brachten de twee het album Juice op de markt waarvan met name het spraakmakende nummer Witlof goed ontvangen werd.

Fresku reisde tot voor kort door Nederland met zijn humoristische, maar ook confronterende theatervoorstelling Welkom Bij De Fresku Show. Zijn album Nooit Meer Terug kwam uit in 2015, waar onder andere het controversiële nummer Zo Doet Je Dat op te horen was. In 2016 was Fresku genomineerd voor een Edison. 

Voor MocroManiac begon het allemaal met de straathit Hindabuilding met zijn oude groep HydroBoyz. Verder werkte hij samen met onder meer Yellow Claw, Ronnie Flex, Ismo en Sevn Alias, waarmee hij online miljoenen views haalde.

Op het album serveren de heren het beste van both worlds. Fresku en MocroManiac rappen over de meest uiteenlopende thema’s als de dood, vrouwen, de bankencrisis, chakra’s en liegende collega’s aan de hand van vlotte rijmen en komische teksten.


Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.Lees meer


Tickets