Eyecloser

Sluit je ogen en wees welkom in de wereld van Eyecloser, waar we de naderende deadlines, het eeuwige gezeur van je schoonfamilie en de file op weg naar de Victorie vergeten en inruilen voor de bezwete geur van avontuur, de warmte van je vreemde medemens, en bovenal de harmonische samenzang, spetterende gitaarsolo’s, donderende drumfills en frisse riffs van Eyecloser.

Eyecloser presenteert 29 juni hun tweede EP, met daarop zes nieuwe nummers, waaronder het nummer waar de band naar vernoemd is: Eyecloser. Na een uitverkochte release van hun vorige EP, doet de band er alles aan die avond te overtreffen. "We zijn ontzettend enthousiast om onze nieuwe EP te presenteren in Victorie. Deze avond zal nieuwe elementen bevatten die volgens ons onze identiteit als band nog beter naar voren zullen brengen", aldus de bandleden van Eyecloser. "We hebben veel geleerd van onze eerste EP-release en we zijn vastbesloten om deze keer nog beter en grootser uit te pakken." Om dat te bereiken wordt er gewerkt aan nieuw materiaal, een decor gebaseerd op het artwork en de teksten van de EP, en een verbluffende lichtshow.

Winactie 
Bij aankoop van een early bird ticket + shirt, krijg je niet alleen een onvergetelijke show en een prachtig gezeefdrukt shirt van biologisch katoen met artwork van de EP, je maakt ook nog eens kans om een print van 1 van de prachtige artworks die Melissa Colle voor deze EP heeft gemaakt te winnen! De prints die wij tijdens de show op het podium hebben staan, worden namelijk verloot onder iedereen die een early bird ticket + shirt heeft besteld!Lees meer