EUT

EUT ZET DE BOEL OP STELTEN MET NIEUW ALBUM 'PARTY TIME' 

Gedreven door een compromisloze houding en een goed gevoel voor humor is EUT allesbehalve je willekeurige schoolpopband. Op hun nieuwe album 'Party Time' draait het om lust, seks en eenzaamheid; over dansen op een lege dansvloer en als je eindelijk plat op je gezicht valt, is het misschien het beste om gewoon te blijven liggen. In tien vlekkeloze popsongs neemt EUT je mee in een verhaal vol hartzeer, extase en tegen de stroom in gaan.

Hun debuutalbum 'Fool for the Vibes', uitgebracht in 2018, bevestigde de voorspellingen van critici dat EUT een van de meest opwindende nieuwe acts in Nederland was. Ze ontgroeiden zelfs deze onderscheiding snel en speelden op internationale festivals zoals Great Escape Festival (Brighton, VK), Transmusicales (Rennes, Frankrijk), Noorderslag (Groningen, Nederland) en Eurosonic (Groningen, Nederland).

EUT is een samenwerking tussen Megan de Klerk (zang), Tessa Raadman (gitaar), Emiel de Nennie (gitaar), David Hoogerheide (bas / toetsen) en Jim Geurts (drums). Ze zijn er om je scherp te houden. Precies wanneer je denkt te weten waar de dingen heengaan, brengt EUT je onverwachts uit koers. Het effect? Iets duizelingwekkend, grondig verfrissend en iets waar je geen genoeg van krijgt.

Support: Tape Toy


Tijdschema
19:00 Deur open 
19:30 Aanvang Tape Toy 
20:30 Aanvang EUT

Foto: Sanja MarusicLees meer

Suggesties voor jou