Eindpresentatie Op Sleeptouw - Jacob D. Edward / VdP / Minor Citizen

Drie opkomende en totaal verschillende acts uit Noord-Holland beklimmen deze middag het podium in Victorie. Ze hebben de afgelopen maanden meegedaan aan NH-Pop’s project 'Op Sleeptouw' en laten tijdens deze eindpresentatie zien wat ze daarvan hebben meegenomen.
Ze volgden workshops en kregen één op één begeleiding en tips, ieder van hun eigen master. Tijdens de masterclassshows in september konden ze nog even oefenen, maar deze middag is er om te showen waar de acts nu staan.

Jacob D. Edward

Jacob D. Edward is een folky songwriter die zowel kleine, gevoelige als grotere rauwe nummers schrijft over intrigerende, complexe onderwerpen. Hij wordt geïnspireerd door het werk van invloedrijke songwriters zoals Leonard Cohen, Nick Drake en Jason Molina.

VDP
VDP staat voor Van de Polder: een groep urban talenten uit Hoofddorp. 

Minor Citizen
“Drie topmuzikanten met grote potentie”, aldus 3voor12 Noord-Holland. Een samensmelting van de sounds van Royal Blood en Death From Above. Met een vlijmscherp randje slingert deze driekoppige machine zijn catchy songs het publiek in. “Een bak energie en exploderende gitaren in de lijn van Foo Fighters en QOTSA" (The Daily Indie)."

Dit is een concert met uitsluitend zitplaatsen, opgesteld in duo's. Wil je meer weten over je bezoek aan Victorie in corona tijd? Neem dan even een kijkje op deze paginaLees meer

Suggesties voor jou