Eindpresentatie Op Sleeptouw - 3:AM / Guyy / Moondaze

Drie opkomende en totaal verschillende acts uit Noord-Holland beklimmen deze middag het podium in Victorie. Ze hebben de afgelopen maanden meegedaan aan NH-Pop’s project 'Op Sleeptouw' en laten tijdens deze eindpresentatie zien wat ze daarvan hebben meegenomen.
Ze volgden workshops en kregen één op één begeleiding en tips, ieder van hun eigen master. Tijdens de masterclassshows in september konden ze nog even oefenen, maar deze middag is er om te showen waar de acts nu staan.


3:AM

3:AM bestaat uit Katrina Manaog, Donovan Hilbrink en Ruby Souvernir. Ze hebben de afgelopen jaren solo, in een groep en als trio vele optredens gedaan. Dat laatste beviel zo goed dat ze besloten het serieuzer aan te pakken. Met hun originele manier van harmonieën zingen maken ze van elke ballad en uptempo song hun eigen versie. 

GUYY

Guyy klinkt alsof je, na 14 uur gedanst te hebben in een underground nachtclub, de zon ziet opkomen. Het frisse Indie-collectief brengt naast muziek ook fashion, fotografie en grafische kunst samen in een tornado van jong talent. Verwacht vunzige synthesizers, catchy vocals, en dansbare beats die tot in je sokken door trillen.

Moondaze
Geïnspireerd door blues/rock bands uit de jaren ’70 maken ze furore met energieke liveshows, catchy hooks en sexy riffs. Marja Boender, Sebas Fledderman en Tom Beemster zijn Moondaze. Aan creativiteit en ambitie geen gebrek bij dit jonge powertrio. De band is hard op weg om een gevestigde naam te worden binnen de Nederlandse blues/rock scene, en lijkt klaar om de rest van Europa te veroveren. 

Dit is een concert met uitsluitend zitplaatsen, opgesteld in duo's. Wil je meer weten over je bezoek aan Victorie in corona tijd? Neem dan even een kijkje op deze paginaLees meer

Suggesties voor jou