Een Nacht Met Octave One

Kaartverkoop start op 1 december 13:00 uur!

Een Nacht Met Octave One (live)
De nacht in met Detroit techno- legendes Octave One in Victorie. Tijdens Een Nacht Met nodigen we grote namen uit de elektronische muziek uit voor een dikke (live)set. Samen met lokale techno-helden als Maurice Baas, René Engel en Surgeles trappen we deze eerste editie af met een droom line-up!

OCTAVE ONE
Bij de Octave One gebroeders Lenny en Lawrence Burden stroomt de techno door het bloed. Met een basis in Detroit kan dat ook eigenlijk niet anders: ze waren erbij toen het genre vorm begon te krijgen in de vroege jaren ‘90 en zijn sindsdien niet uit de voorhoede weg te denken. Naast eigen releases, zoals het succesvolle “Blackwater” uit 2002, mixten ze opnames voor grote namen als Massive Attack, Joey Negro, DJ Rolando, The Trammps en Inner City.

Tijdens hun liveshows weten ze het publiek altijd exact mee te geven waar techno uit bestaat: de samensmelting tussen mens en machine. Met een indrukwekkend arsenaal aan analoog gereedschap met als hoogtepunt een hardware setup genaamd ‘The Mothership’ tovert Octave One steevast funk grooves, house riffs en onweerstaanbare ritmes tevoorschijn. Elke live set draait uit op een prestatie die maar weinig artiesten weten te evenaren in de studio, laat staan live. En dat is dus precies wat Octave One zo’n ongeëvenaarde act maakt.

De line-up van Een nacht met Octave One is verder als volgt:
Zena Rae
René Engel
Surgeles
Maurice Baas
Reece202

Leeftijd 18+Lees meer