Eagles of Death Metal

UITVERKOCHT! 
Heb je een Grolsch-actiecode? Dan kan je jouw ticket hier downloaden.

De Amerikaanse rockers komen naar Alkmaar! Het verhaal van Eagles of Death Metal begon in 1998 toen beste vrienden Jesse Hughes (frontman) en Josh Homme (Queens of the Stone Age) een duivels rock 'n roll pact sloten. De rest is geschiedenis.

In 2004 verschijnt debuutalbum ‘Peace, Love, Death Metal’. Zeker geen deathmetal plaat, maar een humoristische knipoog van Hughes en Homme. Met hun boogie doordrenkte garage- en bluesrock heeft de band in de afgelopen decennia de wereld veroverd. Ze treden op in wisselende formaties, met excentrieke frontman Hughes als vaste waarde.

Verwacht classics als ‘Miss Alissa’, 'I Want You So Hard (Boy's Bad News)’ en 'I Only Want You', maar er kan ook zo maar een lekkere vuige cover ten tonele verschijnen. De missie van de band is immers altijd het publiek een 'bloody good time' te bezorgen. 

EODM heeft een goede band met Nederland, zo waren ze al menigmaal te zien op festivals zoals Pinkpop, Lowlands, Paaspop. Dit jaar komen ze slechts voor twee optreden naar Nederland, het uitverkochte Zwarte Cross en Podium Victorie.

Wie in is voor een uitbundig rock ’n roll feestje, zit goed de 20e!

Support: Cloudsurfers

Manische gitaarpassages en grungy vocalen: de met fuzz overgoten garagepunkband Cloudsurfers is met hun explosieve show natuurlijk de perfecte opener voor een band als Eagles of Death Metal.

Tijdschema:

19:00 - Deur open
19:45 - Aanvang Cloudsurfers
20:45 - Aanvang Eagles of Death Metal
Lees meer