Dog Eat Dog

DOG EAT DOG KOMT VOOR 2 SHOWS NAAR NEDERLAND

De legendarische Amerikaanse band Dog Eat Dog scoorde in de jaren 90 grote hits met de singles ‘No Fronts’ en ‘Who’s The King’, afkomstig van debuutalbum ‘All Boro Kings’ (1994). Met een vernieuwende mix van hardcore, metal en punk en daaraan toegevoegd ook nog eens een saxofoon stond de band garant voor originele, explosieve nummers en hele vette liveshows. 

In 1995 vond een memorabele show plaats op Dynamo Open Air in Eindhoven. Het publiek stond zó hard te springen dat er een lichte aardbeving werd gemeten. In 1996 stonden ze zelfs twee keer op Pinkpop. Het hele veld zong teksten luidkeels mee.
Na het succesvolle debuutalbum bleef de band platen uitbrengen, maar werkte vooral ook verder aan hun stevige live-reputatie. Sinds 1999 toerde Dog Eat Dog onafgebroken door Europa, Amerika en Azië.

Om te vieren dat Dog Eat Dog een kwart eeuw geleden doorbrak werd vorig jaar ‘All Boro Kings live’ uitgebracht. De cd bevat een optreden uit 2019 en een DVD met live registratie van een optreden op Wacken Open Air in 2017. Bij het horen en zien van de beelden zou je niet vermoeden dat we bijna 3 decennia verder zijn. Dit jaar viert de band ook een feestje: ze bestaan 30 jaar. Ondanks dat geven deze kings nog altijd een show waar menig band jaloers op is en krijgen ze met gemak zalen en festivalweides mee. We werken toe naar een kleine aardverschuiving op 2 april! 
Lees meerSuggesties voor jou