Dirk Scheele

Deze show is verplaatst van 20-2-20 naar 29-5-21. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

Kinderpopster Dirk Scheele steekt de mooiste Oudhollandse kinderliedjes in een nieuw jasje


Geschikt voor kinderen van 2 t/m 7 jaar

In Holland Staat Een Huis
In deze voorstelling voor jong en oud steekt Dirk grote Oudhollandse hits in een heel nieuw jasje. Denk aan liedjes als 'Ik zag twee beren', 'Op Een Grote Paddenstoel'  en 'Helikopter'. Wat dacht je van 'Hoofd, Schouders, Knie en Teen' in een swingende funk en skaversie en 'In De Maneschijn' in fluisterversie? Met ieder liedje gebeurt wel iets leuks en verrassends.

Als klap op de vuurpijl daagt Dirk het publiek uit om samen met hem ter plekke een Nieuwhollands liedje te maken! En natuurlijk zullen zijn eigen hits ook niet ontbreken.

Over Dirk Scheele
Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes. Hij toert al vijfentwintig jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Dirk heeft inmiddels veel cd’s, dvd’s en boeken gemaakt en trekt volle zalen shows. Ook zijn YouTube-kanaal is heel populair bij zijn jonge fans en hun ouders. In 2018 was Dirk op het witte doek te zien met zijn allereerste bioscoopfilm ‘Op stap met Dirk Scheele’.

Concept, zang, gitaar, spel, liedjes: Dirk Scheele
Spel: Dirk Scheele
Regie: Rosa Peters
Duur: 60 minuten

Dit is een concert met uitsluitend zitplaatsen. Per kaartkoper gaan wij ervan uit dat volwassenen tot hetzelfde huishouden behoren en op minder dan 1,5 meter van elkaar kunnen plaatsnemen. Mocht dat niet zo zijn, laat het ons dan even weten via info@podiumvictorie.nl.
Meer weten over jouw bezoek aan Victorie in coronatijd? Kijk dan even op deze pagina.

Foto: Gerhard Witteveen Lees meerSuggesties voor jou


Tickets
DO
25
nov

3JS